Što kažete na outfit Josipe Rimac? Mrežaste najlonke kombinirala s tenisicama i klasičnim kaputom

Klasiku je kombinirala s trendovskim komadima
Vidi originalni članak

Bivša gradonačelnica Knina nerijetko plijeni pozornost svojim odjevnim kombinacijama, a tako je bilo i ovog puta kad je odabrala outfit u kakvom je još nismo vidjeli. Josipa Rimac odabrala je kaput na dvostruko kopčanje koji je klasik u svakoj garderobi i odlična investicija jer je nosiv sezonama. Kombinirala ga je uz crnu, slojevitu haljinu, no pozornost su ukrali detalji.

Naime, političarka je odabrala mrežaste najlonke, a umjesto salonki u kojima smo je navikli viđati, odabrala je neobične tenisice s visokim bijelim đonom i zlatnim zakovicama. Zlatne zakovice "iskombinirala" je sa zlatnim detaljima na kaputu i pokazala kako pazi baš na sve.

Još modni izdanja Josipe Rimac možete pogledati u galeriji:

FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".