Što kažete na novi look kanadskog premijera Justina Trudeaua? Osim brade, sad je pustio i kosu

Zbog karantene i pandemije koronavirusa, kanadski premijer pustio je kosu, a na društvenim mrežama promjena imidža naišla je na odobravanje.
Vidi originalni članak

Još u siječnju ove godine kanadski premijer Justin Trudeau iznenadio je javnost novim imidžem kad je pustio bradu. Njegov novi look iznenadio je javnost, a neki kažu da mu je i "dodao" godine. Tako je konzultantica Lynne Mackay za BBC komentirala da je Trudeau bradom postigao zreliji izgled, posebno zbog sijedih vlasi u bradi:

- Ovom bradom, bez sumnje, stvara određenu razinu zrelosti, rekla je Mackay. 

Kad je riječ o imidžu kanadskog premijera, do sad je uvijek u prvom planu bila njegova strast prema neobičnim i upečatljivim čarapama kojima bi zaokružio svaki look, čak i one najformalnije, a među motivima znali su se čak pronaći i oni iz Ratova zvijezda. 

S obzirom na to da su, zbog situacije s koronavirusom, frizerski i kozmetički saloni diljem svijeta bili zatvoreni, kanadski se premijer odlučio na novi look pa je, osim brade, odlučio pustiti i kosu. Kanadski Huffington Post piše kako je Trudeauova frizura znak da vrijeme, tijekom karantene, i dalje prolazi te su rekli da se, tijekom njegovog svakodnevnog obraćanja javnosti, pozadina i okolina nisu mijenjali, ali njegova frizura je. 

- Glasam za karantenskog Justina Trudeaua s dugačkom kosom i bradom, napisala je jedna korisnica na Twitteru, a druga je dodala:

- Svaki put kad se Justin Trudeau pojavi na televiziji, moja mama prokomentira da mu je kosa još duža, a ja samo kažem: Da 😍😍😍

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".