Što kažete na kupaće gaće od trapera?

Hmm.. ovo bi moglo biti zanimljivo?
Vidi originalni članak

Kupaće gaće koje ćete morati imati ovog ljeta napravljene su od trapera? Da, dobro ste čuli, novi ljetni hit dolazi u obliku klasičnog i crnog trapera, a produkt je odvažne zamisli brenda Shinesty.

Zanimljivo je kako kupaće gaće zapravo nisu od trapera, nego tek njegov privid, a iz brenda ističu kako su izuzetno kvalitetne, ugodne, te se brzo suše. 

"Naše traper gaće, također poznate i kao Jeado, stvorene su za one odvažne. To je kao da jedete vrećicu čipsa u crkvi.Svatko vas gleda s gađenjem, ali duboko u sebi, isto žele i oni. A ako ste uistinu hrabri, spojit ćete ove dvije aktivnosti, odnosno jesti vrećicu čipsa u crkvi dok nosite ovaj denim kostim. Vjerojatno ćete biti izbačeni, ali dobro ćete izgledati" poručili su iz brenda.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".