Što kažete na Ellin izbor tenisica? Neobičan model kombinirala je s genijalnim kaputom, a boje joj baš dobro pristaju

U studenom prošle godine, Goran Čižmešija na zagrebačkim ulicama ulovio je influencericu Ellu Dvornik-Pearce u outfitu koji razbija zimsko sivilo
Vidi originalni članak

U hladnoj sezoni, odjevne kombinacije u uličnoj modi najviše su u znaku tamnih i zagasitih nijansi, no uvijek volimo vidjeti dašak boje koja razbija sivilo i tmurne dane. Jedan takav outfit, kojem nije nedostajalo boja, pokazala je i Ella Dvornik-Pearce koju je na zagrebačkim ulicama fotografirao naš Goran Čižmešija u studenom prošle godine, a istu modnu formulu protiv zimskog sivila možete iskoristiti i ovih dana. 

Influencerica je tada otkrila da je došla poslovno iz Istre u Zagreb i otkrila nekoliko detalja o svojem stilu.

- Ovu sam kombinaciju odabrala jer ne želim biti tmurna u tmurnim danima. Šal sam malo prije kupila jer mi je falilo još nešto na ovu boju kaputa. U Istri se sređujem samo preko ljeta, zimi se nemam za koga jer nema turista i nema me tko vidjeti - ispričala je Ella u studenom za Divu, dodavši kako joj je, upravo iz tog razloga, još veći gušt srediti se kad dođe u goste u Zagreb.

Lana Biželj: "Trebalo mi je deset godina da prihvatim svoje keloide. Danas sam bolje no ikad"

 

Osim što je unijela boje na zagrebačke ulice, Ella je pokazala i nekoliko odvažnih i efektnih komada. Zvijezda stajlinga svakako je bio upečatljiv kaput u nijansi žute boje u kojoj nije mogla proći nezamijećeno. Takav kaput jednostavnog kroja u statement boji odličan je odmak od klasike, a u kombinaciji s ljubičastom stolom stvara odličan color-blocking spoj. 

Ostatak kombinacije bio je bazičan, a istaknule su se dizajnerske tenisice koje se ne bi svatko odvažio nositi. Riječ je o Off-White modelu, brendu kojeg trendseterice jednostavno obožavaju posljednjih nekoliko sezona, pogotovo one koje preferiraju odmak od modela kakve svakodnevno imamo prilike vidjeti.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".