Što je loše u grudima? One su prekrasne, ženstvene i treba ih slaviti

Privlači pažnju gdje god se pojavi
Vidi originalni članak

Gdje god se pojavila, Emily Ratajkowski može biti sigurna kako će ukrasti show. Ova 26-godišnja manekenka i glumica izgleda fantastično te ima figuru kojom svakodnevno oduševljava pratitelje, ali i pratiteljice na društvenim mrežama. O tome koliko je seksepilna, govori i činjenica prema kojoj je za intervju u australskom izdanju Harper's Bazaara izjavila kako ljudi ne žele raditi s njom - jer je previše seksi! 

Dodala je i da joj grudi predstavljaju veliki problem jer ih drugi smatraju prevelikima, a njoj nije jasno što je toliko loše u njima pa je svima odgovorila:

Što je loše u grudima? One su prekrasne, ženstvene i treba ih slaviti. Koga briga?

Emily Ratajkowski na svakom crvenom tepihu privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Na posljednjem, onom u Parizu za vrijeme Tjedna mode, došla je u pripijenoj crnoj haljini koja je na obje strane imala visoki izrez, a istovremeno je istaknula i dekolte. 

Ipak, jednako zavodljivo izgleda i u casual kombinacijama pa je gradom prošetala u traperu od glave do pete, no nije zaboravila istaknuti i svoje grudi pa je jaknu zakopčala na trendi način. 

Osim pomno osmišljenih odjevnih kombinacija, ova zgodna manekenka ne libi se fotografirati i gola pa nerijetko razveseli obožavatelje upravo takvim fotografijama - Emily je itekako svjesna svojeg seksepila pa će sve napraviti i da ga pokaže

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".