Što darovati najdražima?

Danas je sveti Nikola što znači da nam službeno počinje vrijeme darivanja!
Vidi originalni članak

Iako svi znamo da osnova blagdanskog vremena nije darivanje, već ono nematerijalno, ipak svi volimo nešto dobiti, a još više, nekoga obradovati darom. Međutim, iako je riječ o bliskim osobama, ponekad je teško odabrati idealan dar. Mi vam donosimo nekoliko savjeta što darovati obitelji, prijateljicama i jačoj polovici.

1. Mama & tata

Iako će uvijek reći da im ne treba ništa, mislite o njima i obradujte ih sitnicom! Vjerujemo da će svaka majka biti oduševljena dizajnerskim mirisnim svijećama uz koje će se moći opustiti, kao što će i svaki otac sretno zamijeniti staru britvicu novom kozmetičkom tehnikalijom

2. Braća & sestre

Zašto kuća ne bi bila skroz božićna? U skladu s tim, neka budu i darovi za vaše najbliže, braću i sestre. Brata obradujte s "Ugly Christmas Sweater", a sestru maskicom za mobitel u obliku kolačića od đumbira! Božićni ugođaj - zajamčen!

3. Prijateljice

Mislimo da se s darom namijenjenim prijateljicama zbilja teško može pogriješiti. Prije svega, imajte na umu da je ovo vrijeme svečanih druženja i elegancije pa odaberite modni detalj, poput naušnica, koji će poslužiti u ovoj prilici. Također, nećete pogriješiti s vrlo popularnim kozmetičkim gadgetom - Foreo Luna Play, koji je osvojio beauty ljubiteljice diljem svijeta!

4. Jača polovica

Nismo sigurni koliko će biti oduševljen modnim dodacima, no sasvim smo sigurni da će nova video igrica u njemu izazvati pravu euforiju! Prije svega, riječ je o novoj igrici u njegovoj kolekciji, a drugo i ne manje bitno, pokazujete kako uistinu slušate o čemu vam priča i što voli! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".