Stjuard putnicima u avionu održao mini koncert s hitom "Despacito"!

Njegova izvedba pjesme "Despacito", odnosno "DosEuritos" stvarno je odlična!
Vidi originalni članak

Ako ste se ikad pitali kako se riješiti straha od letenja, imamo jednu ideju ili bolje rečeno, ovaj stjuard ima najbolji način.

- Na letu s Kanarskog otočja do Tervisa u Italiji, stjuart aviokompanije Ryanair na jedinstven je način putnicima “ispričao” kako mogu sudjelovati u nagradnoj igri koja ima humanitaran karakter - priča nam PR specijalistica Tara Lukičić.

- U moru ponuda koje kompanije nude putnicima - od prodaje hrane i pića do jeftinijeg shoppinga kozmetike i parfema, u Ryanairu se uvijek moze kupiti “kupon strugalica” i tako sudjelovati u humanitarkama za djecu. To sam isto doživjela i na putu za Kanare, ali ljudi baš nisu bili voljni sudjelovati. Nakon ovog današnjeg malog koncerta u kojem je stjuard Despacito pretvorio u DosEuritos (cijena strugalica), 50% putnika odlučilo je sudjelovati. Svi smo pljeskali, neki od nas snimali, a dobar dio (među njima i ja) više nije znao za svoj strah od letenja i visine - kaže nam Tara.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".