Stižu nove epizode 'Seksa i grada', ali jedan od glavnih likova nije uključen u nastavak

Nova će se sezona zvati And Just Like That..., a pratit će prijateljice u njihovim pedesetima. Snimanje će početi krajem proljeća u New Yorku.
Vidi originalni članak

Seks i grad vraća se na televiziju. Glumice Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) i Cynthia Nixon (Miranda) objavile su u nedjelju na svojim profilima kako će se snimati novih 10 epizoda za mrežu HBO Max.

Nova će se sezona zvati And Just Like That..., a pratit će Carrie, Mirandu i Charlotte u njihovim pedesetima. Snimanje će početi krajem proljeća u New Yorku.

Redatelj će biti ponovno Michael Patrick King, koji je za Seks i grad nagrađen Emmyjem. Osim serije, on je snimio i dva istoimena filma. Producentice će biti Parker, Davis i Nixon. Kreator serijala Darren Star nije angažiran na nastavku.

Četvrta i mnogima omiljena prijateljica Samantha (Kim Cattrall) nije angažirana. Glumica inače ne skriva sukob sa Sarah Jessicom Parker, što je, nagađa se, presudilo ovakvom ishodu.

Seks i grad baziran je na esejima Candice Bushnell, a emitirao se šest sezona, od 1998. do 2008. na HBO-u te se smatra serijalom s golemim društvenim utjecajem. Serija je prvi put progovrila o mnogim pitanjima iz domene seksa, emotivnih odmosa i prava žena, a poznata je i po tome što je popularizirala dizajnersku odjeću. 

Hercegovka u Zagrebu čiji stil obožavamo: 'Ormar mi se sastoji od basic komada'
Jeste li dovoljno odvažni da isfurate tenisice kakve nosi cool dama sa zagrebačke špice?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".