Stiže nam novi Diva party! Prisjetili smo se tko je sve bio na genijalnom ljetnom izdanju

Među poznatim glumicama, voditeljicama i influencerima, bile su i neke od dama koje su tijekom proteklih godina bile zvijezde naših naslovnica.
Vidi originalni članak

Iako smo još pod dojmom sjajnog Diva Summer partyja koji je održan pred krajem ljeta, spremamo se za još jedan vrhunski događaj - Diva Winter party! Prestižni događaj održat će se u utorak, 28. studenog, a pripremamo velika iznenađenja te očekujemo dolazak mnogih poznatih lica s domaće scene. Kako bismo se pripremili za još jedan odličan party, prisjetili smo se tko je sve bio na ljetnom i genijalne otufite koje smo vidjeli.

Diva Summer party održan je u jednom od najmodernijih hotela u Hrvatskoj, Zonar. Bio je to jedan od najviših tuluma u gradu, a stigle su nam brojne dive.

Kristina Krepela jedna je od najpoznatijih domaćih glumica, a često se kaže da je i jedna od najljepših Hrvatica. U Divi smo često pratili njezina elegantna izdanja na crvenom tepihu, a na par navrata bila je i zvijezda naše street style rubrike. Za Divin party odabrala je haljinu Burtuqaali Concept Storea, sarajevskog brenda koji okuplja najbolje dizajnerske komade.

Bijelu haljinu s dezenom cvijeća sjajno je kombinirala uz srebrne sandale na visoku petu, a stajling zaokružila zlatnim naušnicama.

Dizajnericu Matiju Vuicu često imamo prilike vidjeti u našoj street style rubrici, gdje rado pozira pred objektivom našeg Gorana Čižmešije u odvažnim i cool stajlinzima. Nedavno je i naša Dubravka Prpić Znaor napravila veliki intervju s njom za glamurozno novo izdanje Dive Style.

Za Diva Summer party, kao i uvijek, istaknula se ultra visokim srebrnim platformama te Fendi torbicom od crvenih šljokica. Stvorila je odličan color-block ljubičastom drapiranom haljinom dugih rukava.

Renata Sopek vodila je naš Summer party. Za tu priliku odabrala je dizajn s potpisom Matije Vuice i zabljesnula u dugoj crnoj haljini sa srebrnim ovratnikom koju je uparila uz elegantne crne sandale.

Među poznatim glumicama, voditeljicama i influencerima, bile su se i dame koje su bile zvijezde naših naslovnica.

U videu pogledajte kako je bilo na Diva Summer partiju:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lana Puljić krasila je ovogodišnju lipanjsku naslovnicu Dive, a talentirana dizajnerica i vlasnica brenda Lokomotiva tada nam je ispričala što najviše voli dizajnirati:

– Moram priznati da me u zadnjih nekoliko sezona baš “drže” ta odijela, a osobno jako volim i kapute. Vrlo vjerojatno me inspiriraju baš ti komadi snažne strukture koji se odlikuju strogom konstrukcijom jer je to nešto što je meni intuitivno najbliže i nešto u čemu najviše uživam dok kreiram, a osobno to najviše i volim nositi.

Za Diva Summer party odabrala je bijeli komplet s vlastitim potpisom koji se sastojao od bermuda hlača do koljena, efektnog topa s detaljem vezanja na leđima te predimenzioniranog sakoa. Stajlingu je dodala upečatljive sandale na blok petu u jarko tirkiznoj boji te malu crnu torbicu.

Ana Bilić uspješna je direktorica marketinga u poliklinici i optici, a zvijezda naše naslovnice bila je u lipnju 2020., kada je za Divu otkrila kako izgleda raditi u obiteljskoj tvrtki u koju su svi uključeni, zašto su obilazak sajmova i otkrivanje novih brendova supervažni te kako je njezina strast prema modi isprepletena s poslom.

Ana se također držala bijele boje u svojem stajlingu za Diva Summer party pa je tako odabrala kratku haljinu koja je divno naglasila njezin trudnički trbuščić, a dodala je i chic sako na trostruko kopčanje. Od modnih dodataka, odabrala je malu sivu torbicu sa zlatnom kopčom te srebrne natikače, u modelu koji je iznimno popularan već nekoliko sezona i ne predviđa mu se pad popularnosti.

Iste godine kao i Ana, rujansku naslovnicu krasila je mlada poduzetnica, bivši model i vlasnica brenda Moel – Mia Antunović. Uspješna je mlada poslovna žena, koja je nakon iskustva u Europarlamentu te karijere u SAD-u i Turskoj, odabrala život u Hrvatskoj.

Za Divin party odlučila se za elegantnu jednostavnost te zablistala u zlatnoj haljini sa šljokicama i nude sandalama.

U studenom 2022., naslovnicu Diva časopisa krasila je Tina Biloglav, jedna od najpoznatijih i najomiljenijih arhitektica nove generacije, koja uspješno pliva poslovnim, obiteljskim i društvenim mrežama. Za Divu je tada otkrila kako je uspjela sve to objediniti te biti najveća podrška svom nedavno preminulom partneru Marku Babiću.

Tina se za ovaj ekskluzivan event držala klasike pa je odabrala crnu haljinu s efektnim cut-out detaljem na sredini. Dodala je elegantne crne salonke te mini crnu torbicu, jedan od onih modela koji je postao iznimno popularan u street style modi posljednjih par godina.

Travanjsku naslovnicu 2022. obilježila je Zrinka Bubanović, vlasnica poznatih dućana Home Sweet Home i IKKS, poslovna žena i majka troje djece, sina i dvije kćeri. Za Divu je otkrila da joj biranje odjeće predstavlja opuštanje, a kao svoju najveću slabost navela je – traperice.

Često je možemo vidjeti kako nosi stajlinge s vlastitim potpisom, a drugačije nije bilo ni na Divinom partiju. Zrinka nas je oduševila u ljubičastim hlačama sa širokim nogavicama i čipkastim dezenom koje je uparila uz mini ljubičasti top sa šljokicama. Stajling je zaokružila bijelim sakoom i ljubičastim salonkama, a odličan color-block stvorila je tirkizno plavom torbicom.

Naslovnicu studenog 2022. krasila je Marina Matić, dizajnerica koja stoji iza brenda Larie. Privatno je, kako je sama rekla, jako posvećena obitelji, obožava putovanja i veliki je gurman, a otkrila je i kako se poslovno prilagodila godinama kada su poslovanja stala zbog pandemije koronavirusa. Nedavno je rodila drugo dijete te nam je otkrila kako joj je upravo Divin party bio prvi izlazak. 

Marinu znamo po odvažnom stajlingu te spajanjem nespojivih komada, a na Divinom eventu zasjala je u crnoj mini haljini dubokog dekoltea te vezanjem oko vrata. Dozu elegancije cijelom stajlingu dodala je predimenzioniranim crnim sakoom te crnim otvorenim sandalama. Stajling je zaokružila malom crnom torbicom te tako stvorila all-black kombinaciju kojoj ne možemo pronaći zamjerku.

Ana Olivari zvijezda je naslovnice iz veljače 2022., česta je gošća naše street style rubrike i velika zaljubljenica u modu. Tu je ljubav naslijedila od majke krojačice, a za Divu je otkrila da je se može sresti na utakmicama Dinama i Cibone te opisala kako je ured dijeliti sa suprugom.

Za Divin party odabrala je elegantnu i chic crnu haljinu koja je pokazala njezine duge i vitke noge. Stajlingu je dodala detalje u zlatnoj boji, odabravši otvorene zlatne sandale, zlatne naušnice i crni remen sa zlatnom kopčom. Zlatno-crnu tematiku 'razbila je' malom torbicom s detaljima srebrnih dijamantića.

U galeriji pogledajte tko je sve došao na veliki Diva Summer party:

FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Lana Puljić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Matija Vuica FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Kristina Krepela FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Sandra Vranješ FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Tihana Harapin Zalepugin FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Ana Radišić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Tara Thaller FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Tina Biloglav FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Antonija Stupar FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Kristina Burja FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Branimir Ceboci i Sandra Vranješ FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Renata Pucar i Rosa Klarić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Vesna Blašković i Ana Radišić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Branka Petričević i Vesna Blašković FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Ana Petrović i Rosa Klarić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Renata Sopek FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Jelena Slade Šilović FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Martina Pandžić Skoko FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Jelena Vučić Damjanović FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Tamara Garbajs FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Renata Sopek i Valentina Šafar FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Seka i Dora Kožul FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Kristina Franić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Tim Prodaje s direktoricom Mirjanom Tomičić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Mia Antunović FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Petra Kurtela FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Anamaria Todorić, Mirjana Žižić, Vesna Blašković, Mirjana Tomičić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Lana Gojak FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Ana Bilić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Daniela Trbović FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Nika Laličić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Jelena Perčin FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Ines Preindl FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Dorin Zelenika FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Petra Kraljev FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Marina Matić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Marko Kutlić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Vesna Blašković i Ines Preindl FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Tina Hajduk, Vesna Blašković, Dubravka Prpić Znaor i Goran Čižmešija FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Zrinka Bubanović FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Kristina Prgić FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Katica Topčić s kćeri FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell Ana Olivari FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell Matea Miljan FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell

Paula zna kako da bež od glave do pete ne izgleda monotono: 'Ne nosim uzorke, uvijek biram jednobojno'
Ivona i Monika, frendice sa super smislom za modu: 'Često se dogodi da smo slično odjevene'
Naglasak je na prirodnosti kose, što znači bolju i kvalitetniju njegu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".