Stilski CV: Nevena Rendeli Vejzović

Lijepa plavuša uvijek izgleda neizmjerno elegantno, a blista bez obzira sretnete li je na ulici u casual izdanju ili na nekom svečanom događaju
Vidi originalni članak

Odjevne kombinacije Nevene Rendeli Vejzović spoj su klasike, elegancije te ponekad malo sporty modela. Za one koji ne znaju, ova voditeljica je strastvena trkačica. Priznaje da su njezina mala tajna torbe koje su joj fetiš. Tako će često uložiti u onu s dizajnerskim potpisom.

Iako je najčešće viđamo u crnoj ili bijeloj boji, jarke boje Neveni savršeno pristaju. Voditeljica često bira domaći dizajn poput onog dizajnerice Anamarije Brkić, čija je obožavateljica. I najjednostavniji komadi odjeće na Neveni djeluju veoma profinjeno, a ona ih uvijek stilizira u konkretnu kombinaciju. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".