Stilski CV: Lejla Filipović

Ženstvena u svakoj prilici, najbolje opisuje stil Lejle Filipović.
Vidi originalni članak

Lejla Filipović bivša je misica i chic osoba koja se već godinama nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica. Svoj klasičan stil voli upotpuniti uz trendi detalje, a u ormaru joj se može pronaći najviše haljina i velikih torbi. Voli istaknuti kako je u shoppingu veoma racionalna te rijetko kada prelazi svoje mogućnosti, iako si voli priuštiti dobar komad odjeće.

 Naglašava kako nema neke omiljene brendove te preferira klasične high end trgovine i njihovu ponudu, ali nema problema da posjeti i neke nerenomirane trgovine. Ipak, često je viđena u odjeći domaćih dizajnera Aleksandre Dojčinović, dvojca ELFS, Kristine Burje i Ivana Alduka.

 
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".