Stilski CV: Lana Puljić

Jedna od najbolje odjevenih mladih žena na domaćoj sceni
Vidi originalni članak

Arhitektica i modna dizajnerica brenda Lokomotiva, Lana Puljić sjajno iznosi modne kombinacije. Gdje god se pojavi, za njezinim zanimljivim kombinacijama okrenut će se baš svatko. Print, jaka boja, vintage ili high street komad, ovoj stajliš kreativki to nije nimalo bitno. Od svakog komada će napraviti statement outfit.

 Njen makeup je gotovo uvijek neprimjetan, osim kada stavi ruž na usne koji joj besprijekorno stoji. Zato su modni dodaci kojima uveliča svaki outfit neodoljivi i gotovo uvijek poprilično veliki. Pismo torba, velika ogrlica, uočljive cipele... Lana jednostavno sve što odjene izgleda kao pravo malo umjetničko djelo.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".