Stilski CV: Korana Gvozdić

Voditeljica Korana Gvozdić ima uglađen i elegantan stil odijevanja, ali njen osmijeh oborit će vas na prvu!
Vidi originalni članak

Česta gošća domaćih modnih događanja, lijepa voditeljica voli odijenuti odjeću domaćih dizajnera, a najveći fan je zasigurno dizajnera Aleksandre Dojčinović (Lei Lou) te Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića (Envy Room). Kada nije u dizajnu s domaćih prostora, njen stil možemo opisati kao casual. Jer ona je pravi primjerak djevojke iz susjedstva- kada odjene i traperice, ipak će vas zabljesnuti njen osmijeh.

Klasični komadi njen su najčešći odabir, tako za javna pojavljivanja voli odjenuti haljine koje joj besprijekorno stoje. S modnim dodacima ne eksperimentira previše. Torbica i lijepe cipele njeni su najbolji prijatelji kada je riječ o asesoarima. Neutralne boje poput bež, crne i bijele često će odijenuti, a tu i tamo eksperimentira s printevima poput paisleya ili točkica.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".