Stilistica Nataša Svekler podsjetila na outfit Nevene Rendeli iz 2014. i usporedila ga sa Zendayinim stajlingom s Oscara

Zendayin outfit na ovogodišnjoj dodjeli zlatnih kipića neodoljivo je podsjetio na modno izdanje koje je Svekler osmislila, a Rendeli iznijela još prije osam godina.
Vidi originalni članak

Stilistica Nataša Svekler na svojem je Facebooku podijelila fotografiju kojom se prisjetila odjevne kombinacije Nevene Rendeli iz 2014. i usporedila je sa Zendayinim modnim izdanjem s ovogodišnjeg oskarovskog crvenog tepiha. Fotografija iz 2014. nastala je na dodjeli Večernjakove ruže, kada je Nevena Rendeli s Duškom Ćurlićem vodila dodjelu medijske nagrade u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Stajling s Večernjakove ruže potpisuje Nataša Svekler, inače stilistica na HRT-u, a Rendeli se tada pojavila u dugačkoj sjajnoj suknji, u kombinaciji s kratkom bijelom bluzom i metalnom ogrlicom. Zendayin outfit na ovogodišnjoj dodjeli zlatnih kipića neodoljivo je podsjetio na modno izdanje koje je Svekler osmislila, a Rendeli iznijela još prije osam godina. 

Podsjetimo, na ovogodišnjim se Oscarima Zendaya pojavila u srebrnoj šljokičastoj suknji u kombinaciji s kratkom Valentino bluzom, a kosu je stilizirala u opuštenu, messy, visoku punđu. 

Što je modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor rekla o outfitima na dodjeli Oscara, pogledajte u videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezde koje se nisu modno "proslavile": Ovo su najgori modni odabiri na 94. dodjeli Oscara

Svake se dvije minute proda jedna bočica: Puder kojeg vole vizažisti, licu daje sjaj i kažu da je poput "filtera" u bočici

Tko su najbolje odjevene zvijezde na ovogodišnjem oskarovskom crvenom tepihu?

Matija Vuica genijalno kombinira "povratničke" sandale, novi-stari trend koji obožavate ili preskačete

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".