Stilistica Ivana Karapanđa ljubiteljica je vintage komada: Njezine ulove sada možete pronaći u pop-up dućanu u Zagrebu

Pop-up trgovine otvorena je do kraja godine u Zvonarničkoj 3, a donosi ponudu dizajnerskih odjevnih komada, modnih dodataka i obuće
Vidi originalni članak

S Ivanom Karapanđom jednom smo prilikom razgovarali o njezinom odličnom stilu, a bila je i gošća naše street style rubrike, u kojoj je potvrdila da ima sjajan smisao za modu. Stoga nas je razveselila vijest o njezinom pop-up storeu u kojem stilistica donosi probrane vintage dizajnerske komade.

Za Divu je ranije istaknula kako je velika ljubiteljica vintage komada pa je i druge modne nostalgičarke odlučila razveseliti pop-up dućanom s ponudom kvalitetnih dizajnerskih komada. Karapanđa ga je otvorila u Zvonarničkoj 3 u Zagrebu, a stilistica vintage komade opisuje kao prava remek-djela. Skupljala ih je kroz godine i godine rada, što s domaćim, što sa stranim modnim i lifestyle magazinima i zvijezdama. 

U ponudi su odjeća i modni dodaci velikih brendova, ali i onih manjih. Tako će zainteresirani moći pogledati i kupiti komade s potpisom brendova kao što su Prada i Louis Vuitton torbice, Burberry sako, Miu Miu cipele, Lanvin koktel haljine, vintage Hermes marame i Alexander McQueen kaput. Ovakvi odjevni komadi i modni dodaci od svakog će looka napraviti jedinstveni, zahvaljujući svojoj i kvaliteti i rijetkosti.

Vjerujemo kako Ivana u pop-up trgovini nudi genijalne komade, ponajprije poznavajući njezin stil. Jednom ga je prilikom komentirala za Divu pa je rekla da se nikada pretjerano nije bavila promišljanjem vlastitog stila:

– Nosim odjeću u koju se zaljubim i čuvam je godinama. Rad na brojnim snimanjima podrazumijeva funkcionalnu odjeću. Težim ili ekscentričnosti ili minimalizmu. Težim odjeći koja je ili izrazito funkcionalna i prema tome vrlo jednostavna ili odabirem vrlo elaborirane komade koji su mi uzbudljivi. Ukratko, fluidno.

Školu šivanja Irene Šekez Sestrić prepoznao je i Muzej grada Zagreba: Tečaj se seli na novu lokaciju, pozivaju se novi polaznici na upis

Vole ga i dermatolozi, a zbog njega su stopala glatka cijele godine: Isprobajte sastojak koji poboljšava teksturu kože

Kaput koji 'krade' poglede za odličan zimski outfit Iris Rajčić: Ističe se efektnim uzorkom, a pronašli smo ga na sniženju

Splićanka s pariškom adresom izgleda sjajno u gumenim dizajnerskim čizmama koje trendseterice ove sezone obožavaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".