Stil ove ljepotice jednostavno obožavamo, a trendi torbu poput njene želimo u svom ormaru!

Spojila je sportske i elegantne komade te dobila outfit koji zaslužuje svaku modnu pohvalu!
Vidi originalni članak

Ona je prava majstorica spajanja nespojivih komada, a gradom je prošetala u kombinaciji koju smo odmah poželjeli kopirati. Sara Kralj je djevojka čijim se stilom svakodnevno inspiriramo, a u našoj rubrici "Look of the day" otkrila nam je i male tajne svoga stila.

Sara je tad otkrila kako voli spajati uzorke, slojeve i boje te da joj je najvažniji element outfita - nakit. Dodala je i da često osmisli kombinacije koje na posao ne može nositi jer radno mjesto zahtijeva prikladno odijevanje pa joj to zna zasmetati:

U stvarnosti si prisiljen izgledati normalno i prekrivati svoju osobnost i individualnost koju bi kroz odjeću pokazao. Zato uvijek nađem neki komad ili detalj s kojim ću podići cijelu kombinaciju.

Ovog je puta crno od glave do pete osvježila cool detaljima - hlače s prugom veliki su hit već nekoliko sezona, a Sara ih je izvrsno spojila s Vansicama i elegantnom bundom. Posebno nam je zapela za oko njezina Gucci Dionysus torba koja se nalazi na listi želja brojnih fashionistica. Nije ni čudo, s obzirom na to kako dobro zaokruži cijeli styling!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".