Stil ove divne plavuše oduvijek obožavamo, a sad nas je "razoružala" svojim trudničkim outfitom

Antonella Bačić Crnjac uvijek nas oduševi svojim kombnacijama, a ona i frendica ukrale su pozornost na zagrebačkoj špici
Vidi originalni članak

Antonella Bačić Crnjac česta je gošća naše street style rubrike, a nerijetko i zvijezda ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije. Ova pravnica ima genijalan stil kojeg jednostavno obožavamo, a još nam je ranije otkrila kako obožava vikende, odnosno slobodne subote i jutarnje kave kad se može posvetiti sebi, u fizičkom i psihičkom smislu. 

Ovog ju je puta naš fotić ulovio u savršenoj trudničkoj kombinaciji - isfurala je crno od glave do pete, a haljinu je u struku stegnula popularnim Off-White remenom kojeg trendseterice u zadnje vrijeme obožavajuLook je zaokružila Dr. Martens čizmama koje su cijeloj kombinaciji dale dozu rokerskog štiha. 

Njezina frendica isfurala je traper od glave do pete, a pozornost u outfitu ukrali su modni dodaci: otkačene naočale, cool šilterica i Isabel Marant buce koje su veliki hit ove sezone.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".