Stil koji se pamti: Rachel, Phoebe i Monica iz Prijatelja i dalje su nam modni uzori!

Devedesete su toliko prisutne u posljednje vrijeme, da ih jednostavno ne možemo izbjeći
Vidi originalni članak

Zadnja epizoda Prijatelja emitirana je prije 15 godina i već to zvuči kao daleka modna prošlost, a kamoli devedesete kad je počela sa emitiranjem. No komadi koje su cure u seriji nosile tada, želimo u svom ormaru danas! Osim što je bila apsolutni #goals kad su frizure u pitanju, lik Rachel Green imala je tako dobar stil u Prijateljima. Bila je opsjednuta modom, a stvari koje je nosila tada, nose se i danas. Jedan od primjera su kompletići ili ženska odijela koja je često nosila. 

Osim toga, u nekoliko je epizoda nosila dosta životinjskog uzorka koji se u velikom stilu vratio i ove sezone. No ona nije samo uživala u klasičnom i omiljeno leopardu ili pak zebri. U jednoj epizodi, lik Rachel Green nosi kravlji print. Da, kravlji. Savršeno.

Monica Geller je uvijek imala nešto "mirniji" stil, a često smo je devedesetih viđali u modelu "mom jeans" koje fashionistice obožavaju i danas, a ne stoje baš svima. Sva sreća Monica je imala dobru figuru i mogla je to isfurati.

Ne smijemo zaboraviti niti na cipele. "Ružno-lijepe" cipele nose se i dana, a postoji li "ružnijih" od onih koje su se nosile devedesetih? Ne. Ali ipak, postoji nešto toliko privlačno u tim cipelama i nikada nećemo otkriti što je. Djevojke iz serije često su nosile tada vrlo trendi čizme do koljena. Iako su se prošle godine nosile čizme iznad koljena ili čak do pola bedra, ove godine zamijenit će ih one nešto niže. 

Ne želimo još pisati o jeseni i zimi i trendovima za hladnije dane, jer želimo da ljeto potraje, ali sada ćemo spomenuti bunde u jarkim bojama koje su posljednjih sezona apsolutni must have i oružje za borbu protiv tmurnog zimskog vremena. Phoebe je obožavala takve ekscentrične modele. 

Najviše stila u seriji definitivno je imala Rachel, pa ćemo joj posvetiti još nekoliko redaka. U kasnijim sezonama serije zaista je pratila sve trendove. U ovoj epizodi nosi tako cool nude cipele. Jednostavne, a opet upečatljive. Znamo da će nude cipele uvijek imati posebno mjesto na tronu trendova. 

Sigurno ste primijetili kako se lagane haljine s tanim naramenicama vraćaju u modu. Nosile su se devedesetih, a obožavala ih je Monica. I danas ćete razne modele pronaći u omiljenim high stree brendovima.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".