'Stil je praktičan i ležeran, poslovan i moderan, no ipak bi tu i tamo dobro došlo klasično odijelo. Po mjeri, naravno'

Još prošle godinu, Prpić Znaor opisala je Tomaševićev stil kao praktičan i moderan, a godinu dana poslije, osvrnula se na njegove modne odabire
Vidi originalni članak

Prije godinu dana, Tomislav Tomašević pobijedio je na izborima za zagrebačkog gradonačelnika. Njegov stil odijevanja modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor opisala je kao praktičan i moderan, ali je imala i nekoliko modnih prijedloga.

- Bilo bi dobro imati par tamnoplavih odijela za slične važne trenutke, a svakodnevica je super uz bijele majice, košulje, sako i ležerne hlače. U redu su i tenisice, no na odijelo bi bilo dobro izabrati klasične cipele ili za toplije dane mokasine, moderne i jednostavne. U odijevanju nema pompoznosti, tu je i ruksak, kao za laptop, koji me podsjeća na IT ekipu koja ide na posao i pomisli: "Danas ipak moram nositi sako i kravatu!" - komentirala je prošle godine Prpić Znaor.

Godinu dana poslije, ponovno se osvrnula na stil zagrebačkog gradonačelnika i rekla:

- Već smo se navikli na tenisice našeg gradonačelnika, on njeguje sportski stil u prvim zagrebačkim redovima. Ipak, tu su i sakoi, koji uz tamne tenisice donose moderan stilski izričaj, koji otkriva sklonost jednostavnom odijevanju. 

Kaže kako od boja bira tamnoplavu klasiku u sakoima, a kod izbora kravata vidimo nešto od tonova poput tamne, zagasite crvene. Ona je, kaže Prpić Znaor, dobar izbor.

- Bijele košulje i majice taman su neutralna kulisa za njegove outfite. Općenito, stil je praktičan i ležeran, poslovan i moderan, no ipak bi tu i tamo dobro došlo klasično odijelo. Krojeno po mjeri, naravno.

 

Volimo klasiku s pomakom kakvu bira Aleksandra Dojčinović: Nosi i torbu koja je hit među trendsetericama

Ona je poštanska tehničarka i vizažistica, a nas je oduševila super kombinacijom i prekrasnim osmijehom

'Često nosim mamine stvari, poput ovih hlača koje su stare 40 godina i još uvijek se odlično drže jer su kvalitetne!'

Hiperpigmentacijske mrlje mogu biti jako "tvrdoglave": Vlasnica salona savjetuje kako ih prevenirati ili tretirati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".