Štikle za obilazak gradilišta: Ministrica Tramišak odabrala visoke potpetice za prašnjavi teren

Nataša Tramišak obišla je gradilište u Osijeku, a za tu je prigodu odijelo boje kadulje kombinirala s klasičnim salonkama
Vidi originalni članak

Ni prašnjav, zemljani teren nije spriječio ministricu Natašu Tramišak da za obilazak gradilišta odabere cipele s visokim potpeticama. Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU obišla je gradilište Gospodarskog centra i uručila ugovore o sufinanciranju provedbe EU projekata s područja Osječko-baranjske županije.

Ministrica Tramišak odabrala je odijelo, jedan od najtrendi odabira ove sezone, pogotovo kad je riječ o poslovnom odijevanju, a njezin je odabir bilo ono boje kadulje, it boje posljednjih nekoliko sezona. 

Kombinirala ih je s crnim topom, bazičnim komadom koji svoje mjesto treba pronaći u svakom ormaru, a struk je naglasila klasičnim crnim remenom. Ipak, najviše je pozornosti izazvao njezin odabir obuće s obzirom na to da se na osječkom gradilištu pojavila u salonkama, a štikle joj nisu zadavale velike probleme, bez obzira na nezgodan teren. 

 

Sloković u izdanju u kakvom je još nismo vidjeli: Crno-bijelu kombinaciju upotpunila je - tenisicama!
Što kažete na traperice kakve je isfurala zgodna novinarka? Ne pristaju svakome, no ona ih tako dobro nosi!
Dama od koje svi možemo učiti o stilu: 'Kombinacija nije preupadljiva, ali izgleda dobro i pomalo elegantno'
Nisu mogle proći nezamijećeno: Zgodne frendice u svojim su kombinacijama isfurale najveće trendove sezone

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".