Štikle koje bi "podigle" i najobičniji stajling: Nina Badrić genijalnu haljinu zaokružila još boljim parom sandala

Ni kiša ni niske temperature pjevačicu nisu spriječili da zablista pa je pozirala u stajlingu koji ne prolazi nezamijećeno.
Vidi originalni članak

Nina Badrić s pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli svoje modne i beauty odabire pa je i u vikendu iza nas oduševila kombinacijom koju je odabrala. Ni kiša ni niske temperature pjevačicu nisu spriječili da zablista pa je pozirala u stajlingu koji ne prolazi nezamijećeno.

Odabrala je pripijenu haljinu koja prati figuru, a osim po upečatljivoj čipki, upečatljiva je i zbog V-izreza. Ovakav je model odličan odabir ako ste uskoro gošća na svadbi, a nemate ideje što odjenuti. Genijalnu haljinu pjevačica je zaokružila još boljim parom cipela i odabrala sandale s tankom potpeticom koji bi "podigle" i najobičniju kombinaciju. 

Sandale na vezanje bi, osim uz elegantne haljine, jednako dobro izgledale uz odijelo ili dobar jeans i sako. Svestrani model Nina odlično nosi, a pokazala je da u njezinom slučaju vrijedi modna filozofija "više je više". Ona joj izvrsno i pristaje pa je spoj haljine i štikli nadopunila bijelim blejzerom, koji čini sjajan odmak od klasičnih bijelih sakoa.

 

Ovakve štikle i haljina na špici ne prolaze nezamijećeno: 'U bolnici pazim da se tetovaže ne vide, ali privatno ih volim pokazati'

'Često nosim mamine stvari, poput ovih hlača koje su stare 40 godina i još uvijek se odlično drže jer su kvalitetne!'

Frizeri kažu da je ovo nijansa za koju u ljetnim danima trebate znati: Lako ju je održavati i pristaje većini

Izdanje Jelene Veljače kojem ćete teško pronaći manu: 'U zadnje mi se vrijeme jako sviđaju mint boja i zelene nijanse'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".