Štikle ili krznene natikače? Crocsovi modeli u kojima sigurno nećete proći neprimijećeno

Crocs za svoje vjerne kupce ima baš sve!
Vidi originalni članak

Danas je svijet podijeljen na ljude koji croscice obožavaju i nose ih na dnevnoj bazi i na one koji bi radije hodali bosi nego u njima. Koliko god ih smatrali modnim kriminalom, činjenica je da Crocsice iz nekog razloga opstaju na tržistu i pojavljuju se u novim modelima. 

Dosljedni svom prepoznatljivom vizualnom identitetu, Crocs je lansirao Crocs Cyprus V Heel, par casual i udobnih štikli, a čim su izašle, odmah su se rasprodale. 

Dostupne su bile u nijansama sive, crne i bijele s ružičastim detaljima po cijeni od 50 eura, a danas možete naći samo crne na sniženju za 15 eura. 

Crocs ipak prati i trendove, pa tako u ponudi imaju i natikače s platformom i krznom. 

Iako je Crocs prepoznatljiv po svojoj ljetnoj obući, predstavili su i zimsku kolekciju. Klasičan model sandala nadogradili su krznom, što će sigurno obradovati obožavatelje ovog ekstravagantnog modela cipela. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".