Štikle i sportske čarape: Asos predlaže novi način na koji možete isfurati omiljene sandale

Nakon papuča i čarapa stižu - štikle i čarape
Vidi originalni članak

I dok se muškarci konstantno suočavaju s napadima za njihovo neopterećeno kombiniranje sportskih čarapa i natikača, Asos ovaj 'trend' nastoji učiniti prihvatljivim i među ženskom populacijom. 

Na službenom Facebook profilu Asos je objavio fotografiju na kojoj je jedna dama hrabro iskombinirala elegantne svijetloljubičaste sandale na remenčiće sa sportskim Jordan čarapama čiji je logotip identične nijanse kao sandale. 

Asosovi pratitelji svoje neoduševljenje iskazali su komentarima poput: 'Asos, molimo vas, prestanite!', 'Čak se i mačka srami pa želi pobjeći sa slike', 'Ako muškarci misle da mogu nositi čarape na papuče, onda je ovo ženski ekvivalent'. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".