Stigla je 4. sezona "Krune" u kojoj se pojavljuju likovi Lady Di i Margaret Thatcher; usporedili smo ih sa stvarnim životom

Glamour piše kako je Olivia Colman, koja tumači lim kraljice Elizabete II., kad je vidjela Emmu Corin u kostimu princeze Dijane, rekla kako je izgledalo kao da je u sobu ušetala stvarna osoba.
Vidi originalni članak

Obožavatelji serije The Crown, odnosno Kruna, ovog su vikenda došli na svoje jer je na Netflix došla 4. sezona. Obožavatelji ponovno mogu uživati u nastavcima iznimno hvaljene i popularne serije koja prati živote članova britanske kraljevske obitelji, a četvrta je sezona posebna jer se konačno pojavljuje i lik princeze Dijane, koju je utjelovila Emma Corrin. 

Glamour piše kako je Olivia Colman, koja tumači lim kraljice Elizabete II., kad je vidjela Emmu Corin u kostimu princeze Dijane, rekla kako je izgledalo kao da je u sobu ušetala stvarna osoba. Za Corrin je osmišljeno čak 80 kostima koji će prikazati transformaciju od Lady Diane Spencer pa do princeze od Walesa. 

Za novu sezonu Krune osmišljeno je ukupno 400 kostima, no obožavatelji su s najvećim nestrpljenjem iščekivali upravo kostime princeze Dizajne. Za kostimografiju je zadužena Amy Roberts koja je rekla kako je detaljno proučila Lady Di kako bi mogla dobro razumjeti tko je ona uistinu i što je vjernije prenijeti na lik u seriji. Neki od stajlinga su replike, dok su neke kombinacije jednostavno inspirirane Dianinim stilom. 

Producentice Annie Sulzberg i Oona O'Beirn za Vogue su rekle da postaje sve teže ekranizirati likove, što je povijest novija jer mnogi misle kako to razdoblje, dakle kad se u seriji, između ostalih, pojavljuju princeza Diana i Margaret Thatcher, znaju jako dobro pa imaju i formirano čvrsto mišljenje. 

U nastavku smo izdvojili nekoliko lookova iz serije i usporedili ih s onima iz stvarnog života

Princeza Dijana/Emma Corrin

Kraljica Elizabeta II/Olivia Colman

Margaret Thatcher/Gillian Anderson

Princeza Margaret/Helena Bonham Carter

Dečki, pozor! Stajliš odjevna kombinacija ovog frajera super je inspiracija za svaki dan
Olja Vori i u ležernom izdanju izgleda baš chic; nosi najpopularnije komade ove jeseni
Ova stajliš djevojka u jednom je outfitu isfurala sve najveće trendove sezone; biste li ih nosili?
Murteranka koja oduševljava jednostavnim i efektnim outfitima: 'Najvažnije je da ja nosim odjeću, a ne ona mene'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".