Savršen kombinezon Kendall Jenner

Ovo je sigurno jedno od najseksi izdanja Kendall Jenner!
Vidi originalni članak

Rođendansko izdanje poznatog modela Kendall Jenner, osim što je jedno od njenih najseksi izdanja, svakako je i look koji je obilježio proteklu godinu!

Kendall je vrlo uspješan model, od nedavno i jedna od Victoria Secret anđelica ali ipak najviše poznata kao sestra popularne reality zvijezde Kim Kardashian.

Ljubomorni smo na savršenu figuru ove anđelice koja što god odjene mami uzdahe. Ovim izdanjem podigla je prašinu i taj kombinezon stavila na našu wish listu. Iako je kombinezon sašiven upravo za rođendansku prigodu, pronašli smo gotovo isti po vrlo pristupačnoj cijeni. Ako mislite da trenutno nemate figuru za odjenuti ga, poslužit će kao odlična motivacija da se držite pravilne prehrane i vježbanja.

Po cijeni od 45$, kombinezon je vaš!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".