Statement top i cvjetni uzorak: Izvrsno saborsko izdanje zastupnice Puh

Marija Puh modno je briljirala u zagasitim nijansama i odličnom stylingu
Vidi originalni članak

Zastupnica Marija Puh nerijetko nas iznenadi svojim stylish izdanjem kojim razvedri saborske klupe, a na današnjoj sjednici Sabora pojavila se u izvrsnom zimskom outfitu. 

Statement top od žakarda u tamnoplavoj verziji s bordo cvjetnim uzorkom vrlo je efektan sam po sebi, stoga ga je zastupnica ziheraški iskombinirala s tamnim odjevnim komadima poput odličnih crnih traperica koje fantastično naglašavaju njezinu zavidnu figuru te s crnim salonkama. Dojmljivi top upotpunila je i vremenu prilagodila običnom crnom majicom, a u kombinaciju su se odlično uklopili i zlatni modni detalji, s naglaskom na naočale s decentnim zlatnim okvirom koje joj stoje izvrsno.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".