Statement odijela, baloneri, plisse i prozračne haljine dio su nove Lokomotivine proljetne kolekcije

Ova kolekcija donosi svježinu proljetnih trendova s naglaskom na svestranost i bezvremenski stil, pružajući nezaobilazne komade za sve žene koje cijene eleganciju i unikatnost.
Vidi originalni članak

Uzbudljive vijesti dolaze iz domaće modne scene jer je modna dizajnerica Lana Puljić, zajedno sa svojim brendom Lokomotiva, predstavila najnoviju proljetnu kolekciju. Ova kolekcija donosi svježinu proljetnih trendova s naglaskom na svestranost i bezvremenski stil, pružajući nezaobilazne komade za sve žene koje cijene eleganciju i unikatnost.

Komadi iz kolekcije ističu se svojom prilagodljivošću i mogućnošću nošenja kroz cijelu godinu, prilagođavajući se raznim prigodama i stilovima. Sakoi koji se mogu nositi kao lagane jaknice, baloneri od kože ili baloneri s plisiranim detaljima, prozračne haljine, bomberice i ručno izbijeljene traperice samo su neki od izbora koje kolekcija nudi.

Naglasak je stavljen na suptilnu igru s detaljima, reinterpretaciju klasičnih komada te asimetriju koja donosi dozu dodatne drskosti u poznatu Lokomotivinu estetiku. Siluete variraju od iznimno opuštenih i voluminoznih do ženstvenih, strukiranih i pripijenih, ističući ženstvenost s dozom elegancije i seksipila.

"Ova kolekcija je odraz proljetne atmosfere, gdje se igramo s različitim siluetama, detaljima i bojama, ističući ženstvenost i svestranost naših komada. Želimo da se žene osjećaju samopouzdano, moćno i elegantno u svakoj prigodi," izjavila je dizajnerica Lana Puljić.

U kampanji koja prati kolekciju, modeli Filipa Ledić i Irina Zubić savršeno utjelovljuju Lokomotiva ženu, prikazujući snagu, ženstvenost i samosvjesnost koja seže kroz sve generacije. Kroz svijetle, pastelne tonove do tamnih nijansi, kolekcija pruža spektar boja koji odgovara različitim ukusima i preferencijama.

Kolekcija je dostupna u Lokomotiva showroomu na adresi Bauerova 22, kao i na Instagram profilu @lokomotivabylana, a uskoro će biti dostupna i na redizajniranoj web stranici i webshopu. 

Mango lansira novu kolekciju s Victorijom Beckham; evo što sve znamo o novoj mega suradnju
Kraljica Letizia odvažne hlače 'smirila' je elegantnom bluzom i cipelama koje ne izlaze iz mode
Balenciaga lansirala narukvicu u obliku ljepljive trake od 4,5 tisuće eura i izazvala brojne kontroverze

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".