Startasice ponovno osvajaju!

Nakon što je izašao članak u Vogue-u, uočio ih je i popularni New York Times!
Vidi originalni članak

Da su tenisice Startas popularnije no ikad, dokazuje i posljednji članak objavljen u američkom New York Timesu. Nakon što ih je u svoju šoping preporuku uvrstio Vogue, njihovu kvalitetu i dizajn prepoznao je i New York Times. Osim na dizajn, osvrnuli su se i na postanak brenda

Opisuju da u isto vrijeme dok su na Zapadu nosili tenisice Converse i Superga, Hrvatska je predstavila Startasice, a svaki cool student ih je nosio. Međutim, naveli su da je to potrajalo samo do početka devedesetih kada je proizvodnja stala zbog rata. Ipak, 40 godina kasnije brend se vratio u život, a opisuju ih:

Danas su to retro, prirodne tenisice, a i dalje se proizvode u istoj tvornici (doduše, sad s ožiljcima od metaka), a odnedavno ih možete naručiti i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Cijeli članak možete pročitati na: http://www.nytimes.com/2016/10/20/t-magazine/fashion/startas-sneakers-croatia-relaunch.html?_r=0

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".