Stajliš par Andrea i Charles: Zapravo čak i izbjegavamo modnu usklađenost

Iz Vinkovaca sam i već dvije godine živim i radim u Londonu gdje sam i upoznala Charlesa - kaže Andrea.
Vidi originalni članak

Naš je Goran Čižmešija u centru Zagreba naišao na elegantni par, Andreu Klarić, političku konzultanticu, te Charlesa Van De Puta, konzultanta u menadžmentu.

- Došli smo u posjet Zagrebu iz Londona, gdje živimo i radimo. Nikad se ne usklađujemo po pitanju odjeće, to čak izbjegavamo i pazimo da ne budemo usklađeni - kažu Andrea i Charles.

- Nosim haljinu Vero Moda, torbu kupljenu na štandu, na koju sam dala utisnuti svoje inicijale, i sandale &Other Stories. Osim cvjetnih, volim i prugaste uzorke. Nemam još niti jedan šešir, ali ga baš tražimo. Iz Vinkovaca sam i već dvije godine živim i radim u Londonu gdje sam i upoznala Charlesa - kaže Andrea. 

- Nosim šešir Christys', košulju Uniqlo, hlače no name i cipele Bensimon. Ponekad nosim i cvjetne uzorke, ali samo na modnim detaljima, pa primjerice uskladim čarape i maramicu u džepu sakoa. U ormaru imam tri šešira; dva tamnoplava i ovaj camel. Šilterice ne nosim, samo šešire - rekao je Charles.

U nastavku pogledajte što nam je u intervjuu otkrio glumac Marko Petrić.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".