Stajliš odvjetnica u casual izdanju: Njena velika torba apsolutni je hit!

Marina Meter jedna je od najbolje odjevenih odvjetnica, a ovaj put nosi par vrlo trendi komada
Vidi originalni članak

Ove godine fashionistice su jednostavno poludjele za ovim modelom pletene torbe. I Marina Meter nosi veliku Loewe torbu koju možete nabaviti u dizajnerskom online shopu Net-a-porter. Svidjele su nam se i njene cool cipele. Iako su natikače bile ultrapopularne prije par sezona, neke fashionistice ih nose i ovo ljeto, a Marinin Chanel model sa zanimljivom tankom potpeticom zaista je poseban. 

Kako u ovoj kombinaciji detalji igraju glavu ulogu, odvjetnica je ostatak kombinacije ostavila jednostavnim. Nosi samo klasičnu bijelu haljinu poput košulje, a tamne crne sunčane naočale super su se uklopile u sve. Obožavamo Marinin stil. Ona je jedna od onih koja može isfurati aspolutno sve i uvijek izgleda dobro. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".