Stajliš i nasmijan par u trendi kombinacijama: 'Imamo sličan stil, ali se ne usklađujemo kad idemo zajedno van'

Naš je Goran Čižmešija na špici fotografirao divnu agenticu za nekretnine koja nas uvijek oduševi svojim smislom za modu i njezinog stajliš supruga
Vidi originalni članak

Eva Krstanović agentica je za nekretnine, ali i dama koja ima izvrstan smisao za modu, pogotovo kad su u pitanju poslovne kombinacije. To potvrđuje i činjenica da je već nekoliko puta bila zvijezda naših modnih priča sa zagrebačkih ulica koje potpisuje street style fotograf Goran Čižmešija.

Sada je postala Eva Lisjak, a zajedno sa suprugom Mariom, uhvatili smo je u stajliš kombinaciji kojoj ne možemo pronaći mane. Za Divu su ispričali nekoliko detalja o svojim stajlinzima:

- Ove iste tenisice smo si kupili nakon svadbe, radi fore, odabrao ih je Mario. Imamo sličan stil, ali se ne usklađujemo kad idemo zajedno van - otkrila nam je Eva.

Eva je odabrala široke hlače "na crtu" koje je kombinirala s upečatljivim tenisicama i prugastom majicom. Kombinaciju je završila sivim oversized sakoom koji je dodao dozu elegancije u cijeli outfitt. Od modnih dodataka, za oko nam je zapela torba brenda Piccola Creations koji rade personalizirane handmade torbice po želji kupca. Primijetili smo njihove komade koji se ističu inicijalima, ukomponiranima na način da modni dodatak i dalje izgleda chic.

Njezin suprug i voditelj kafića „La Bodega“ i „Vip Travel“ Mario također prati jedan od proljetnih trendova ove sezone odabravši kombinaciju trapera na traper. Tako je svijetlu traper košulju kombinirao na tamne traper hlače te stvorio jedan upečatljiv i trendi look. 

Kakvi će se kupaći kostimi nositi ovog ljeta? Donosimo chic i efektne komade iz novih kolekcija:

FOTO: Mango Dvodjelni narančasti bikini FOTO: Mango Dvodjelni ružičasti komplet bez naramenica FOTO: Mango Jednodjelni kostim boje fuksije FOTO: Mango Dvodjelni narančasti komplet FOTO: Mango Dvodjelni komplet s crno-bijelim uzorkom FOTO: Mango Dvodjelni komplet s prugicama FOTO: Mango Jednodjelni kostim zebrastog uzorka FOTO: Mango Dvodjelni bijeli komplet FOTO: Mango Dvodjelni komplet zebrastog uzorka FOTO: Mango Jednodjelni bijeli kostim FOTO: Mango Jednodjelni kostim u obliku korzeta FOTO: Mango Dvodjelni narančasti komplet s uzorkom FOTO: Mango Dvodjelni zeleni komplet FOTO: Mango Jednodjelni crveni kostim FOTO: Mango Dvodjelni ružičasti komplet sa cvjetnim uzorkom FOTO: Mango Jednodjelni plavi kostim FOTO: Mango Dvodjelni plavi komplet FOTO: Mango Jednodjelni bijeli kostim sa cvijetom FOTO: Mango Jednodjelni tie-dye bikini

'Crunette' kosa je najlakši način da isprobate novi trend frizura bakrenih boja
Vizažistica poznatih: Gigi Hadid koristi dva parfema koji su pravi hti već godinama i uvijek miriše fenomenalno
Ukrasite dom s malo boje: Ovo su najljepši i najpopularniji proljetni cvjetovi ove godine!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".