Stajlingu Saše Lozara ne možemo pronaći zamjerku: 'Inače volim nositi sve i svašta za scenu, ali i privatno'

Besprijekoran od glave do pete, ovaj modno osviješteni pjevač i radijski voditelj ima modne ideje kojima se možete inspirirati
Vidi originalni članak

Cijela paleta bijelih i neutralnih boja modni su klasici koji do izražaja posebno dolaze u hladnijoj sezoni, a upravo je od takvih komada složen odličan stajling pjevača i radijskog voditelja Saše Lozara. U gradu ga je ulovio naš Goran Čižmešija, kad je za Divu rado ispričao nekoliko detalja o svojem stilu.

– Ovu kombinaciju sam odabrao zato što pada kiša pa je došlo vrijeme da odjenem i ovaj baloner koji rijetko nosim. Kapu sam stavio jer mi se ne da nositi kišobran. Inače volim nositi sve i svašta za scenu, ali i privatno, čak me i u društvu znaju po tome da imam šarolik stil – ispričao nam je.

Saša donosi savršen spoj ležernog i sofisticiranog stila, idealan za promjenjivo vrijeme. Bež baloner, kao klasik svakog ormara, daje elegantan dojam, dok lagana košulja i traperice unose opuštenu vibru. Kombinacija svijetlih traperica i bijelih tenisica savršena je za svakodnevnu šetnju gradom.

Plava kapa s detaljem dodaje sportsku notu i zaokružuje cjelokupan look. Ovo je stajling koji savršeno balansira između casual i formalnog, pokazuje kako možete izgledati moderno i udobno u svakom trenutku!

Genijalna Mihaela pokazala kako savršeno kombinirati retro i moderne komade uz pariški chic
Predviđa se povratak jednog popularnog modela tenisica, a hit su za jesenske dane
Publika na reviji nosi robu s piste: Kad među slavnim gostima nestane individualnosti, svi postaju klonovi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".