Stajlingom modno osviještenog barbera inspiriramo se cijelog ljeta: Odlično spaja trendi komade!

Besprijekoran od glave do pete, ovaj modno osviješteni barber ima modne ideje kojima se možete inspirirati
Vidi originalni članak

Cijela paleta sivih i neutralnih boja modni su klasici koji do izražaja dolaze u zimskoj sezoni, no, odličan je izbor za izdvojiti se u masi jarkih kombinacija u proljetne dane. Uparvo je od takvih komada složen odličan stajling modno osviještenog barbera. Njegovo je ime Ivan Milčec, a u gradu ga je ulovio naš Goran Čižmešija, kad je za Divu rado ispričao nekoliko detalja o svojem stilu.

– Volim nositi puderaste boje, pogotovo dok je toplo. Uzorke ne nosim, samo jednobojno. Više sam tip za tenisice nego za elegantnu obuću – otkrio nam je.

Sve što je Ivan odjenuo trendovski je hit već nekoliko sezona u muškoj ljetnoj i proljetnoj garderobi. Tako je predimenzioniranu košulju kombinirao s kratkim hlačama iste boje te dodao bijele tenisice s tirkiznim detaljima i visoke bijele čarape.

5 najprodavanijih maskara koje Hrvatice obožavaju: Trepavicama daju volumen, izgledaju gušće i duže
Četiri mita o rastu i zdravlju noktiju koja ste sigurno barem jednom čuli, a u trebali biste prestati vjerovati
Napravite sami domaći sladoled od jagoda! Imamo provjereni recept po kojem ćete ga raditi cijelog ljeta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".