Stajling zgodne dame može biti sjajna inspiracija ovih dana: Zna kako nositi spoj klasike i trendova!

Naš Goran Čižmešija na zagrebačkim ulicama ulovio je zgodnu damu koja nas je osvojila genijalnim smislom za modu
Vidi originalni članak

Sunčani zimski dani, pogotovo oni koji ‘prizivaju’ proljeće, kao stvoreni su za prošetati modne favorite iz garderobe pa je tako na špici naš fotograf Goran Čižmešija ‘uhvatio’ prevoditeljicu u stomatološkoj ordinaciji u odličnoj kombinaciji za kojom su se okrenuli baš svi.

Sevda Sejdini već je jednom bila zvijezda naše street style rubrike kada je gradom prošetala u društvu prijatelja, no ovoga puta zablistala je sama i ispričala nekoliko detalja o svom divnom stajlingu.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je zima, pa sam kombinirala sako i kaput. Inače volim boje, ali danas mi je došlo da obučem crno i sivo – otkrila nam je.

Sevda je ukrala pozornost u par zimskih klasika kojima se rado vraćamo svake sezone pa je kožne hlače uparila uz čizme do koljena s visokom potpeticom. Dodala je bijelu bluzu i sivi teksturirani sako.

Stajling je zaokružila dugim sivim kaputom, sivom beretkom, mini crnom torbicom s potpisom talijanske influencerice Chiare Ferragni te sunčanim naočalama koje imaju chic dodatak srca.

Jedna od najpopularnijih serija Bijeli lotos objavila je dolazak treće sezone; evo što sve znamo o njoj
Vlasnica zagrebačkog frizerskog salona otkriva koje će biti najpopularnije boje kose ove godine
Pamela Anderson predstavlja vlastitu vegansku liniju za njegu kože

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".