Stajling Franke Batelić savršena je inspiracija za jesenski dan: Modne klasike kombinirala je s hit čizmama sezone

Izabrala je čizme s glomaznim đonom koje nas prate već nekoliko sezona, a u modnom fokusu bit će i ove zime.
Vidi originalni članak

Franka Batelić u svojem outfitima odlično kombinira klasike s trendovskim komadima kojima da vlastiti stilski potpis. Ovih je dana objavila fotografiju za koju su pratitelji imali niz pozitivnih komentara, a na njoj je pozirala u odličnom stajlingu koji može biti super inspiracija za jesenske dane, pogotovo one u kojima nas prati kiša. 

U modnom izdanju posebno su se istaknule čizme, efektan model s naglašenim đonom koji nas prati već nekoliko sezona. Čizme s glomaznim đonom popularizirali su luksuzni brendovi poput Prade i Bottege Venete, a brzo su i ostali dizajnerski te high street brendovi ponudili slične modele u svojim kolekcijama. Čizme na vezanje pjevačica je spojila uz kombinaciju tajica i majice s kapuljačom, što je kao stvoreno za ležerni vikend pred nama. 

Modnoj je kombinaciji dodala i dozu elegancije pa je casual komade kombinirala s balonerom, svevremenskim komadom za prijelaznu sezonu koji odolijeva prolaznosti trendova. Modno osviještena Franka držala se klasike koja je izvrstan izbor jer je riječ o modnom ulaganju nosivom godinama. Stajlingu je dodala dizajnersku torbu koja se, osim dizajnom, ističe i svojom praktičnošću jer u nju stane baš sve za cjelodnevne obveze.

 

Parfemi čijih je tek par kapi dovoljno da vas miris prati cijeli dan: Izaberite nekog od favorita čiji miris 'drži' od jutra do večeri

Hlače kakve nosi simpatična ekonomistica ne bi svatko znao isfurati, no na njoj izgledaju toliko cool!

Osvaja osmijehom i sjajnim smislom za modu: 'Nikad ne bih nosila tajice niti išta sportskog stila, nemam niti jednu trenirku'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".