Stajling bez greške za ležernu ljetnu nedjelju: 'Haljinu sam odabrala jer je vruće, a košulja je za chic dojam'

Zebrasti je uzorak jedan od printeva ljeta, a simpatična studentica nosi ga na haljini i kombinira s modnim klasicima poput bijele košulje
Vidi originalni članak

Volite li uzorke, a pogotovo efektne životinjske, sigurni smo da će vas oduševiti ležeran i cool stajling simpatične studentice kroatistike i lingvistike. Njezino je ime Ana Mihaljević, a našem je Goranu Čižmešiji pozirala u stajlingu kojim se možete inspirirati ovog vikenda. Fotografija je nastala prošlog ljeta, ali odličnim modnim idejama inspriramo se i ovih dana.

Od svega nekoliko komada sastavila je ljetnu kombinaciju za čistu peticu, a za Divu je ispričala i nekoliko detalja o svojem stilu:

– Ovu sam haljinu odabrala jer je vruće, a košulja je za chic dojam. Najviše nosim neutralne boje, a od uzoraka najviše nosim zebrasti, no preferiram i ostale.

Slip haljina u omiljenom životinjskom uzorku sezone izgleda jako efektno upotpunjena s bijelom košuljom, što je spoj idealan za tople ljetne večeri. Ako od sandala više preferirate casual modele, prepišite ideju zgodne Ane i isfurajte Vansice. Torba sa zlatnim lancem jedan je od omiljenih dodataka sezone, a odlično je zaokružila ovu crno-bijelu kombinaciju. 

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkoj špici:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Bob frizura idealna za ljeto: Nije zahtjevna za održavanje, a može se stilizirati na razne načine
Voli second hand i buvljake te sjajno nosi retro-stil: 'Danas sam odabrala safari look u stilu pedesetih'
Sa samo par komada do stajlinga bez mane: Natikače poput njezinih hit se već godinama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".