Srpska pjevačica Jelena Karleuša nosila reviju s Ronaldovom suprugom na pariškom tjednu mode

Švicarski brend Vetements lansiran je 2016. godine te je vrlo brzo postao lider street stylea street weara i omiljena modna marka mlađe generacije
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (45) ovih dana boravi u Parizu na fashion weeku, gdje je prošetala modnom pistom na reviji brenda 'Vetements'. Predstavila je jedan od modela njihove modne kolekcije za jesen - široke, crvene hlače te usku, sivu majicu. Karleuša, koju mnogi nazivaju modnom ikonom, imala je ulogu jednih od glavnih modela na reviji ovogodišnjeg Tjedna mode u Parizu. Družila se ona tamo i s poznatim damama.

Ono što je privuklo pažnju bila je zajednička fotografija Karleuše, Ronaldove djevojke Georgine Rodriguez te poznate manekenke Winnie Harlow. Georgina je također prošetala modnom pistom noseći crvenu, dugu haljinu. Ona je nalikovala dresu na kojem je bio broj sedam. Inače, broj sedam Ronaldo nosi na svom nogometnom dresu. Karleuša je pozirala i s poznatom manekenkom Winnie Harlow. 

Kombinacija divne dame odlična je inspiracija za vikend; nosi hlače koje su hit već nekoliko sezona
Tako jednostavan, a tako efektan outfit lijepe prevoditeljice: 'Sve više naginjem sigurnijim, neutralnim bojama'
ZahvaljujućI TikTok stilskom triku 3-3-3, odlazak na putovanje nikad nije bio lakši!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".