"Srpska J.Lo" ponovno zapalila društvene mreže u haljini s hrvatskim potpisom

Dunja Jovanić zablistala je u haljini s potpisom Matije Vuice, a fotografije u kratkom roku prikupila gotovo 29 tisuća lajkova.
Vidi originalni članak

Dunja Jovanić srpska je blogerica koja se krije iza profila @imfashionbabe i svakodnevno nas nasmijava i oduševljava svojim objava na Instagramu. Dunja ima cool stil i pratiteljice obožavaju njezine kombinacije, a posljednja koja je izazvala pozornost je ona s dodjele MAC nagrada koja je sinoć održana u Beogradu. 

Blogerica, koju mnogi odmilja nazivaju "srpskom J.Lo", odabrala je raskošnu i lepršavu haljinu s potpisom hrvatske dizajnerice Matije Vuice. Dunji ova haljina stoji kao salivena, a upotpunila ju je prekrasnim make upom i efektnim ukrasom u kosi čime je postigla dodatnu dozu elegancije. 

Ovo nije prvi put da je Dunja odjenula haljinu s potpisom Matije Vuice jer je ranije već odabrala svjetlucavu naked haljinu u kojoj je doslovno zablistala.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".