Sretan rođendan Gigi Hadid

Danas najpoznatija članica obitelji Hadid slavi 21. rođendan. Tim povodom donosimo vam neke od njezinih najboljih nastupa na reviji.
Vidi originalni članak

Gigi Hadid svakodnevno ispunjava snove svih modela. Malo je onih koji se mogu pohvaliti da su nosili revije najpoznatijih modnih dizajnera, te pritom imali samo 21 godinu. No, njezina je karijera započela je sa samo dvije godine kada ju je otkrio Paul Marciano iz modne kuće Guess te je ubrzo postala model za dječju odjeću. To je bila odlična odskočna daska u svijet glamura, skupocjene odjeće i industrije koja okreće nekoliko milijardi dolara. Danas, Gigi je snimila editorijale za mnogobrojne časopise, a Vogue, Elle i Harper's Bazaar samo su jedni od onih čije naslovnice krasi. Ovu zgodnu plavušu također možete vidjeti u spotu Calvina Harrisa za pjesmu ”How deep is your love”. Ništa joj drugo ne možemo poželjeti osim puno privatnog i poslovnog uspjeha! Sretan ti rođendan! 

Gigi Hadid

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".