Srebrni glamur

Voditeljica Ecija ivušić zna kako odabrati savršenu ljetnu haljinu. I ovoga puta oduševila nas je svojim odabirom srebrne haljine koja je naglasila njezinu preplanulu put.
Vidi originalni članak

Poznata voditeljica malu crnu haljinu ovoga je ljeta zamijenila malom srebrnom haljinom. Srebrna boja naglasila je njezinu preplanulu put i ljetnu liniju koju je dovela do savršenstva. Za vruće ljetne noći oba je puta kosu podigla od lica a cijelu kombinaciju upotpunila je šarenim narukvicama. Za šetnju Hvarom srebrnu je haljinu uparila s omiljenim plavim cipelama koje su u ovu, ionako odličnu, kombinacije unijele  boje što je kombinaciju učinilo još zanimljivijom. Ovoga puta za vas smo pronašli Ecijinu haljinu kako bi i vi mogli rekreirati ovaj look.

srebrna haljina

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".