Srebrna slip suknja i visoke bijele čizme sjajno izgledaju kada se nose uz efektan kaput

Jelena je izabrala srebrnu suknju koja joj sjajno pristaje, a super modni trenutak zabilježio je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Uvijek uživamo u fantastičnim odjevnim kombinacijama koje na špici zabilježi naš fotograf Goran Čižmešija. Zagrebačkim ulicama prošetala je i Jelena Milić, veleposlanica Srbije u Hrvatskoj, u genijalnoj kombinaciji kojoj ne možemo pronaći baš niti jednu manu.

Suknja u srebrnoj varijanti pravi je statement komad kojeg je dobro imati u ormaru jer će odlično poslužiti svakoj svečanoj prigodi, ali će odlično izgledati jednako dobro u ležernijim kombinacijama.

Jelena ju je kombinirala uz modne klasike koje je dobro imati u ormaru jer se lako kombiniraju i pravi su ‘spas’ kad trebate nešto jednostavno i neutralno. Odabrala je sivu dolčevitu i bijeli kaput, svevremenske komade koje ćete, jednom kad ih dodate u garderobu, nositi iz godine u godinu. To se posebno odnosi na bijeli kaput koji je nosiv kroz sve sezone pa je svakako jedan od komada koje vrijedi potražiti na sniženju. 

Kombinaciji je dodala bijele čizme sara visine koje su outfitu donijele otkačen prizvuk, a naglasak je stavila na detalje - tu je bijela torbica, ogrlica s perlama oko vrata, odgovarajuće naušnice i odlične sunčane naočale.

Velike i glomazne opet su in: Donosimo najljepše torbe iz Zare koje su trenutno na sniženju!

FOTO: Zara 19,99 EUR FOTO: Zara 12,99 EUR FOTO: Zara 39,99 EUR FOTO: Zara 17,99 EUR FOTO: Zara 25,99 EUR FOTO: Zara 39,99 EUR FOTO: Zara 17,99 EUR FOTO: Zara 17,99 EUR FOTO: Zara 17,99 EUR FOTO: Zara 12,99 EUR

Flachau - veličanstveno skijanje kroz pet dolina i 12 vrhova
Haljine izgledaju sjajno i kada se nose uz čizme: Izdvojili smo najbolje modele iz Zare
Butterfly bob frizura je koja se lako održava, a odlična je za sve koji žele promjenu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".