Spremni za jesen: ovo su outfiti koji su nas osvojili u proteklom tjednu, a oduševit će i vas!

Svaki vikend fotkamo vas na zagrebačkoj špici, a najbolje stylinge objavljujemo u Večernjem listu
Vidi originalni članak

Iako nas je rujan većinom počastio kišom, sunčani su dani izmamili su građane u šetnju, a ponovno su nas osvojili zanimljivim odjevnim kombinacijama. Ovo su kombinacije koje su nas proteklog tjedna najviše oduševile!

Dok jedna djevojka zna da crvena bolja najbolje osvježava, druga je dama svjesna da će u crnom biti trendi, osobito ako je nadopunjena rokerskim detaljima.

Kraj ljeta volimo zbog raznolikosti! Dok je jedna dama kombinirala haljinu uz tenisice te sve zaokružila trendi bombericom, druga se odlučila za kombinaciju sastavljenu od zimskih komada, a čizme iznad koljena i predimenzionirani kaput imali su glavnu riječ!

Kaputi pastelno ružičaste boje našli su se na modnom tronu prošle sezone, a čini se kako ga ne namjeravaju tako lako napustiti. Zašto i bi? Izgledaju stylish, ženstveni su, a savršen su kontrast glomaznim bajkerskim čizmama.

Street style izvještaj ne može proći bez jednog usklađenog para, a ovaj nas je osvojio svojom ležernošću! Ipak, njezin kaput zanimljivih detalja i visoki rep složen "na stranu" odmak su od kombinacija koje inače vidimo na špici.

Da su neki komadi vječni u ormaru, pokazalo je i ovo dvoje prolaznika. Klasični baloner, dobre traperice, sunčane naočale te gležnjače ili tenisice must have su ove jeseni, a moći ćete ih nositi i u nadolazećim sezonama!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".