Spremne za utakmicu: Zgodna djevojka Duje Ćalete-Cara sa sestrom prošetala gradom

Adriana i Antonela ukrale su pozornost svojim stylish kombinacijama
Vidi originalni članak

Pred nama je druga tekma u skupini, Hrvatska - Argentina, a vatrene navijačice već su u gradu i nestrpljivo iščekuju utakmicu. Među njima je i Adriana Đurđević, djevojka reprezentativca Duje Ćalete-Cara koja je Njižnim Novogorom prošetala u društvu sestre Antonele.

Ova ljepotica u posljednje vrijeme krade pozornost na društvenim mrežama, kako svojom ljepotom, tako i stilom. Lijepe sestre prošetale su gradom u atratkivnim kombinacijama: Adriana se odlučila za točkastu haljinu koju je kombinirala s crnim ruksakom i bijelim tenisicama, a sve zaokružila divnim osmijehom.

Antonela se više držala modnog minimalizma pa je pripijenu bijelu haljinu spuštenih ramena kombinirala uz crnu Liu Jo torbicu, a također se odlučila za tenisice koje su idealne za šetnju gradom. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".