Sportski pliš koji je zavladao svijetom

Oni su prvi došli na ideju mekanog, udobnog, a opet seksi sportskog izgleda. Koja je priča o poznatim Juicyevim trenirkama različitih boja, možete saznati samo kod nas.
Vidi originalni članak

Godine 1995. dvije prijateljice osnovale su  kalifornijski brend Travis Jeans koji je prodavao odjeću za trudnice. Samo godinu dana nakon osnutka, promijenile su ime brenda onako kako ga mi danas znamo – Juicy Couture. Možda nikada niste zamijetili, ali na Juicyevom logu između dva terijera koja drže štit ispunjen sa tri srca, stoje inicijali ovih osnivačica. Kako bi se probile na tržište, Gela Nash i Pamela Skaist-Levy  počele su slati svoje kolekcije raznim zvijezdama, a njihova upornost rodila je plodom 2001. godine kada se Madonna u javnosti pojavila u njihovoj trenirci. Danas ih nosi gotovo cijeli Hollywood, od Britney Spears, Jennifer Lopez i Paris Hilton. 2010. godine, osnivačice ovog brenda odlučile su ga i prodati, a samo dvije godine poslije otvorile su novi brend imena Skaist-Taylor, čiji su se odjevni komadi mogli kupiti na Net –a –Porteru. Ne trebamo govoriti koliko je popularna odjeća JC, pošto im je godišnja zarada blizu milijardi. Znamo samo da će se unatoč svemu njihove trenirke i dalje biti ljubimice mnogih ženskih lica.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".