Spojila nespojive komade i prošetala u outfitu kojeg definitivno želimo kopirati!

Ljepotica sa špice ima stylish formulu za prijelazno razdoblje
Vidi originalni članak

Bijelo od glave do pete postalo je novi zimski hit, a cure su stvarno kreativne u tome kako nositi taj trend pa ne možemo odlučiti koja nam je kombinacija bolja!

Posebno nam se svidio outfit plavuše sa špice koja je plisirane hlače kombinirala s bijelom dolčevitom, a sve je zaokružila genijalnim kaputom kariranog uzorka i Vansicama.

Tenisice su postale apsolutni must have u ormaru i cure ih jednako kombiniraju i uz ležerne i uz elegantnije kombinacije. Naravno, ništa bez sunčanih naočala, a zgodna plavuša odlučila se za "pomaknutu" klasiku te odabrala

 

Tko se sjeća Esmeralde, Dinastije ili je bio zaljubljen u Buraka? 😉 Kumica Ana ovaj put govori o sapunicama, a otkrila nam je kako su se prije u vinograde nosile budilice da se omiljene serije SLUČAJNO ne bi propustile 😍😂

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".