Spoj nespojivih komada izvrsno joj pristaje: Super je kombinirala elegantne čizme i trenirku s kapuljačom

Magistra ekonomije još prošlog siječnja nije prošla nezamijećeno pred objektivom našeg Gorana Čižmešije, kojem je ispričala i par detalja o svojem stilu.
Vidi originalni članak

Trenirka s kapuljačom dugo je bila rezervirana isključivo za sportske kombinacije i ležerne prigode, a onda su je trendseterice spojile s elegantnijim komadima te dobile izdanje koje izgleda izvrsno! Mnogima je omiljeno za svaki dan, pogotovo ako ne postoji dress code kojeg na poslu treba poštivati. Takva je kombinacija kao stvorena kad poželite kombinirati casual i nešto formalnije stvari iz ormara.

Baš je to napravila i Nevena Ladić, magistra ekonomije koju je naš Goran Čižmešija fotografirao početkom prošle godine. Ispričala mu je tada i par detalja o svojem stilu:

- Stavila sam kapu da malo razbijem crno. Po zimi najviše nosim crno, a po ljeti volim svjetlije kombinacije

Uzorke, kaže, baš i ne nosi, opisuje se kao "ziheraša" koji preferira jednobojne stajlinge.

- Na posao više nosim ravnu obuću, a za izlazak biram visoke potpetice - rekla je tada Nevena. Magistri ekonomije klasici baš dobro pristaju. Crna hudica izvrsno izgleda kad se nosi s klasičnim crnim kaputom, jednim od onih vječnih komada s kojima sigurno nećete pogriješiti ako ih dodate u kolekciju. Također, crna će se hudica super uklopiti i u proljetna izdanja!

Čizme sara do koljena češće viđamo u kombinaciji s lepršavim i pletenim haljinama, no Nevena ih je baš dobro spojila s hlačama pa su one tako došle u prvi plan. 

Prošivena torbica apsolutni je hit posljednjih nekoliko sezona, a Nevenin odabir bio je crni model sa srebrnim lancem i zakovicama, što je dalo dozu rokerskog chica cijelom stajlingu.

Karirano, koža, uzorci... Evo što se nosilo na zagrebačkoj špici 2007.!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Plava joj tako dobro pristaje, a prava je majstorica kad su u pitanju uzorci: Zna kako biti elegantna i na minusima
Ljepotica u kaputu koji odolijeva prolaznosti trendova: 'Više sam za klasiku, trendove baš i ne pratim'
Tehnika "obrnutog" pranja kose sve je popularnija: Zbog nje tanka kosa izgleda voluminoznije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".