Spoj mini suknje i sakoa dugo nije izgledao ovako dobro: 'Ne moram puno razmišljati, a izgledam sređeno'

Naš Goran Čižmešija na špici je fotografirao damu čija bi modna formula i osmijeh razvedrili i najtmurniji proljetni dan
Vidi originalni članak

Kako razbiti tmurne dane na zagrebačkim ulicama i pritom ispričati zanimljivu modnu priču, zna Doris Ravlić, naša sugovornica koju je Goran Čižmešija fotografirao u centru grada. Zgodnu stručnjakinju za korporativne komunikacije uhvatili smo u odličnom proljetnom stajlingu, a za Divu je ispričala par detalja o svojem stilu.

– Volim kombinacije kratkih suknji i sakoa, ne moram puno razmišljati, a izgledam sređeno. Inače nosim puno ljubičaste i roze, ali danas sam se odlučila za malo ozbiljnije izdanje. Više volim ravnu obuću nego štikle – otkrila nam je Divna Doris.

Sivu mini suknju odlično je kombinirala uz klasičnom bijelom majicom te crnim sakoom predimenzioniranog modela. Stajlingu je dodala crne mokasinke, cipele koje su hit već godinama, a rado im se vraćamo svake proljetne sezone jer odlično izgledaju na sve kombinacije, ali i na ‘gole’ noge.

Sve je zaokružila malom, crnom torbom prebačenom preko ramena te genijalnim sunčanim naočalama s retro prizvukom.

Karirano odijelo i cipele koje ne izlaze iz mode: Sanja Musić Milanović ponovno pokazala odličan smisao za modu
Dea Maria Računica je glumica, majka i postpartum doula: Primjećujem da su žene izgubile povjerenje u svoje tijelo
Znate li tko je Natalie Balmix? Mladu djevojku gledali smo na Dori, a sada je izbacila i novu pjesmu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".