Spoj ležernosti i elegancije: Daniela Trbović u Sarajevu oduševila sjajnom kombinacijom i mladolikim izgledom

Daniela, koja se ne pojavljuje često na svečanim događanjima, ovoga puta nije propustila priliku zablistati na jednom od najpoznatijih filmskih festivala u regiji.
Vidi originalni članak

Na jubilarnom 30. izdanju Sarajevo Film Festivala, četvrtog dana festivala, crveni tepih oduševio je prisutne bogatim stilskim izričajima regionalnih zvijezda, ali posebnu pažnju plijenila je popularna HRT-ova voditeljica Daniela Trbović. 

Daniela, koja se ne pojavljuje često na svečanim događanjima, ovoga puta nije propustila priliku zablistati na jednom od najpoznatijih filmskih festivala u regiji. Na crvenom tepihu pokazala je elegantnu kombinaciju koja je istovremeno odiše sofisticiranošću i modernim šarmom.

Voditeljica je odabrala bijelu predimenzioniranu košulju, koju je ležerno svezala u struku, dodajući tako dašak opuštenosti svom izgledu. Nekoliko raskopčanih gumba na košulji dodalo je dozu nonšalantnog glamura, dok je duga crna suknja, posuta suptilnim šljokicama, unijela notu svečanosti i elegancije. Stajling je dodatno podignut srebrnom ogrlicom, koja je upotpunila cijeli izgled, a Daniela je samouvjereno pozirala pred fotografima, potvrđujući svoj status modne ikone.

Daniela Trbović, koja će ovog rujna napuniti 61 godinu, još jednom je dokazala da stil i elegancija nemaju dobne granice. Njezin mladoliki izgled i svježina s kojom nosi svaki outfit ostavljaju bez daha, a čini se kao da se nije ni najmanje promijenila otkako je pamtimo s malih ekrana.

Voditeljica, koja je inače majka sina Lovre, kojeg je dobila 2000. godine u braku sa stručnjakom za odnose s javnošću i marketing, Šimom Vlajkijem, još jednom je pokazala da je modna inspiracija ženama svih generacija. Njezin stilski izričaj uvijek je nepogrešiv, a na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu potvrdila je svoju titulu jedne od najbolje odjevenih dama s crvenog tepiha.

Njezin šareni outfit idealan je za zadnje dane ljeta, a cool torba glavna je zvijezda stajlinga
Puderi koji pružaju savršenu pokrivenost, ali ne i onaj 'cakey' osjećaj ni izgled na licu
Judita Franković Brdar zablistala je u elegantnoj haljini sa zanimljivim detaljima na Sarajevo Film Festivalu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".