Spoj kožne haljine i efektnih salonki Branka Krstulović upotpunila je detaljem u neočekivanoj boji

I dok bi mnogi ovakvu kombinaciji nosili ili uz crne hulahopke ili na 'gole' noge, Krstulović se odlučila poigrati modom i izabrati ružičaste hulahopke, što je ispalo jako efektno!
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer održana je premijera filma Babylon koju nisu propustile brojni poznati. Među njima je bila i Branka Krstulović koja, kad se pojavi na društvenim događanjima poput ovog, uvijek plijeni pozornost svojim modnim izborima.

Tako se na premijeri filma pojavila u kožnoj haljini koja prati liniju tijela, a vječnoj crnoj dodala je kontrastnu ružičastu, i to kroz cipele te neočekivan dodatak, ružičaste hulahopke koje su se nijansom odlično 'nadovezale' na dizajnerske salonke. Potpisuje ih luksuzni brend Balenciaga, a ističu se upečatljivim sjajnim detaljima.

Ostatak kombinacije bio je sasvim jednostavan pa je Branka Krstulović odabrala jednostavnu clutch torbicu i okrugle, sjajne naušnice koje su stajlingu dale dodatnu dozu elegancije. 

Jednom je prilikom njezin stil odijevanja prokomentirala modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor, koja je rekla kako se kod nje klasika isprepliće s modernim elementima, igra se crnim kreacijama i formama. Osvrnula se i na to kako Branku Krstulović često možemo vidjeti u haljinama, no one moraju imati neki poseban detalj ili biti od inovativne tkanine, a od cipela preferira salonke, čizmice u špic, kao i one obla vrha.

– Silueta je uglavnom sklada, često strukirana, baza su tamni tonovi. Kreacije koje bira nerijetko imaju kontrastni motiv poput crno-bijele, inspirirane elegantnim materijalima i teksturama poput buklea. Kad nosi odijela, bira karirani motiv i neutralne tonove te ih stilizira detaljima u boji, poput jarko ružičaste – komentirala je ranije za Divu modna savjetnica i urednica i dodala da se vidi da voli torbice manje ili srednje veličine, koje su idealne za razna događanja i evente, što je potvrdila i ovim crno-ružičastim izdanjem.

Još odličnih izdanja Branke Krstulović pogledajte u galeriji

FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: John Pavlish FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell

Izvrstan kaput kakvog nosi Nikolina Pišek ne vidimo svaki dan: Spojila ga je sa zimskim klasicima

Mamić s naočalama brenda koji tvrdi da je stvoren da bi ponudio 'najunikatnije kolekcije na svijetu'

'Pratim trendove, ali ih se ne držim striktno. Volim kvalitetne ženstvene komade s dozom pomaka'

Već od 3,05 eura: Na Mango Outletu traje zimska rasprodaja, provjerite super ponudu za svaki stil

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".