Spoj bermuda i čizama na ovoj dami izgleda savršeno: 'Sredila sam se jer je lijepi dan i kao da počinje proljeće'

Goran Čižmešija u centru Zagreba je fotkao damu koja nas je odmah osvojila svojim super stilom
Vidi originalni članak

Svi smo jedva čekali toplije dane koji najavljuju proljeće, a to i potvrđuju odjevne kombinacije sa zagrebačke špice koje su izvrsne! Zapeo nam je za oko outfit Mije Belščak, turističke djelatnice koju je u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija. Ona mu je ispričala nekoliko detalja o svojem stilu, a izvrsno je kombinirala bermude, apsolutni ljetni hit koji nas prati još od prošlog ljeta, i efektne čizme.

- Za vrijeme toplijih sezona nosim svijetle boje, a zimi sam u tamnima i u crnoj. Ne postoji nešto što ne bih nosila, nosim sve ono u čemu se osjećam udobno - ispričala je Mia koja je kombinaciju bermuda i čizama upotpunila romantičnom bluzom i sakoom od tvida. Tvid nosimo i ove sezone, a najpopularniji je definitivno na sakoima. Izvrsno paše uz poslovni dress code, a svakom stajlingu daje dodatnu dozu elegancije.

Kombinaciju je zaokružila "zgužvanom" torbom s efektnim zlatnim lancem. Takve je torbe popularizirao talijanski luksuzni brend Bottega Veneta, a modeli inspirirani it torbicom brzo su svoje mjesto pronašli u mnogim high street dućanima. Nije ni čudo, s obzirom na to kako podignu i zaokruži cijeli outfit!

Ako volite spoj haljine i čizama, ovi će modeli super izgledati u svim proljetnim kombinacijama:

FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 2199,90 kn FOTO: Mango 699,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Pull&Bear FOTO: Pull&Bear 549,90 kn FOTO: Pull&Bear 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn

Najcool duo sa zagrebačke špice: 'Tata mi je odabrao ovu kombinaciju. Uvijek mi on bira i uglavnom mi se svidi'
Čizme kakve nosi Jelena Veljača super su dodatak svakoj kolekciji, a otkrila nam je što u modi ne voli
Hit na Amazonu kojeg trebate isprobati ako želite njegovanu, zdravu i glatku kosu: 'Ovaj proizvod je čaroban'
Mini-haljina i kožnjak odličan su spoj: Jelena Veljača zna kako nositi crno od glave do pete

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".